3
Domaći fudbal

FOTO: crvenazvezdafk.com

KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Zvezda dobila prvo pojačanje u napadu

Objavljeno: 21.05.15 u 10:35

Čelnici, fudbaleri i navijači Crvene zvezde spremaju se za letnju pijacu. Klubu su, defakto, potrebna pojačanja.

Budući bivši trener Nenad Lalatović mučio se ove sezone kako bi pokrpio rupe, pre svega u napadu. Crveno-beli nisu bili efikasni, pa je i fudbalskim laicima bilo jasno da je prioritet angažman igrača na poziciji centarfora.

I sasvim iznenada, klub je dobio neočekivano pojačanje na toj poziciji.

Reč je o novom-starom licu na stadionu „Rajko Mitić,“ 24-godišnjem Nigerijcu, Viktoru Ifaeniju Onjilu. Naime, ovaj momak je u sredu 20. maja posetio prostorije FK Crvena zvezda.

Igrač koji je u Crvenu zvezdu stigao iz ivanjičkog Javora kao skupo plaćeno pojačanje, ovu sezonu je proveo na pozajmici na Kipru, gde je uspešno nastupao za Ermis za koji je postigavši 16 golova na 31 meču.

Onjilo je u društvu svog menadžera obavio razgovor na temu svog budućeg statusa u klubu i posle toga rekao:

– Ja sam fudbaler Crvene zvezde. Pozajmica je istekla, i bila je uspešna. Sada želim da se javim na prozivku zajedno sa ostalim prvotimcima. Počeću sezonu u dresu Crvene zvezde, ali videćemo da li će se pojaviti neka ponuda koja bi zadovoljila i mene i klub – rekao je Onjilo.

Navijači Zvezde su po dolasku Onjila bili razočarani njegovim partijama. Nigerijac nije uspeo da se nametne Lalatović, otišao je na Kipar na pozajmicu i delovalo je kao da se više neće vratiti u Srbiju,

Međutim, u Ermisu se Onjilo razigrao, tresao je mreže, pa su mnogi simpatizeri crveno-belih zažalili zbog odluke uprave da pozajmi ovog igrača. Kako sada stvari stoje, Onjilo je dobio drugu šansu da pokaže svoj talenat na najvećem srpskom stadionu.

On planira da se pojavi na prozivci i da krene pripreme za narednu sezonu sa ostatkom ekipe i kod novog trenera Kosanovića.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter