0
Domaći fudbal

IZNENAĐUJUĆE: Poznati fudbalski menadžer poredi Partizanovog napadača sa svetskom superzvezdom!

Objavljeno: 21.05.15 u 17:02

Partizan je i ove sezone iz svoje omladinske škole u prvim tim prekomandovao i afirmisao još jednog vrhunskog napadača, a posle prve sezone Ivana Šaponjića u crno-belom dresu već su počele ‘selidbe’ u evropske velikane i poređenja sa jednim od najboljih igrača na svetu.

Nenad Jestrović pre nekoliko dana je izjavio kako bi mladi Ivan Šaponjić već ovog leta mogao da pređe u belgijski Anderleht, a sada je izneo gotovo neverovatno poređenje Partizanovog fudbalera, sa jednim od najboljih napadača na svetu.

– Skauti Anderlehta već dugo vreme prate Šaponjića, poslednji put su ga gledali kada je bio sa reprezentacijom na turniru u Holandiji i imaju pozitivno mišljenje o njemu. Brzo ulazi u završnicu, ima odličan šut, dobro čuva loptu i prilično je brz s obzirom na njegovu visinu od 188 centimetara. Ono što mora da popravi je igra glavom. Podseća na Zlatana Ibrahimovića – pomalo je iznenadio svojim komentarom Nenad Jestrović.

Jestrović je u svojoj fudbalskoj karijeri bio fudbaler Anderlehta, a već im je iz redova crno-belih doveo Aleksandra Mitrovića, koji je to poverenje opravdao golovima vrednim osvajanja titule.

– Želim svom bivšem klubu sve najbolje što se videlo i u slučaju kada sam im doveo Mitrovića koji je imao velikog udela u osvajanju titule. Pored Anderlehta, Šaponjića žele i dva najveća portugalska kluba Benfika i Porto. Ali što se nas tiče, Anderleht je u prednosti. Ako Šaponjić bude odlazio iz Partizana, Anderleht će biti prvi klub sa kojim ćemo razgovarati – istakao je Jestrović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter