0
Evropske lige

NISU GA ZABORAVILI: Grojter Firt zvao Đurđića u pomoć

Objavljeno: 20.05.15 u 11:38

Fudbaleri Grojter Firta su možda prošle sezone igrali u Bundesligi, ali se ove bore za opstanak u Cvajti i zbog toga je predsednik kluba Helmut Hak pozvao njihovog bivšeg igrača Nikolu Đurđića da im pomogne.

 Đurđić je proveo dve sezone u ekipi Grojter Firta i ostavio je izuzetan utisak pre svega svojim partijama na terenu, ali isto tako i ponašanjem van terena, pozitivnom energijom i atmosferom koju je pravio u ekipi. 

Hak je pozvao srpskog fudbalera da bude gost u njegovoj loži na utakmici Grojter Firta protiv Darmštata, koju su izveštači u nemačkoj nazvali “najvažnijom u istoriji kluba”. Firt se pre te utakmice nalazio u zoni ispadanja i samo im je pobeda značila.

Na Hakovu molbu, Đurđić je pre utakmice ušao svlačionicu Grojtera kako bi pružio podršku svojim bivšim saigračima. Izgleda da je Đurđićev dolazak imao pozitivan uticaj na ekipu Grojtera, jer je zabeležena tek druga pobeda na poslednjih 12 utakmica, pa će pred poslednje kolo nekadašnji tim srpskog napadača sam odlučivati o svojoj sudbini.

 U borbi za opstanak trenutno se nalazi šest ekipa i Grojter u poslednjoj utakmici sezone gostuje Lajpcigu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter