16
AdmiralBet ABA Liga

FOTO:STARSPORT

NIŠTA OD SLOGE: Razdor među srpskim klubovima, Partizan poslao predstavnika u Ljubljanu!

Objavljeno: 20.05.15 u 13:45

Iako je najavljeno da niko neće ići u Ljubljanu na sastanak klubova ABA lige usled dogovora srpskih klubova, Partizan je ipak poslao delegata na ovo okupljanje.

Do problema je zvanično došlo jer je sastanak zakazan za sredu, kada Crvena zvezda, Metalac i Mega Leks igraju svoje utakmice Superlige Srbije. Nezvanično, zbog toga što je nastao problem u vezi vlasničke i upravljačke strukure.

Na prethodnom sastanku navodno je dogovoreno da klubovi dobiju 100% akcija odnosno da sami odlučuju o svojoj sudbini, ali se u međuvremenu sve promenilo pošto ljudi koji su osnovali ligu žele da zadrže 20% akcija.

Bilo je najava da je među srpskim klubovima postignut dogovor da niko neće ići na sastanak regionalnog takmičenja, Partizan će jedini od srpskih klubova imati predstavnika.

Generalni sekretar Dragan Todorić otputovao je u Ljubljanu u ime KK Partizan. Tema okupljanja trebala bi da bude promena vlasničke i upravljačke strukture u okviru takozvanog ‘Ugovora o osnivanju društva’.

 

0
0

16 Komentara

  1. 118-77,pa ko koga tu DELJE!!??+41,PA ONDA ONA narodna,:“vi skidate gaće“,pa:“vidite da stoka hoće da vas nabije 30 razlike“,hoćete još:pa četnik gurović plače,pa zadnja titula pre 18godina(prošli vek)jel znate garagani kako se zvala država tada???’i vi pominjete sport koji se zove KOŠARKA!!???I JOŠ STE SAMO MALI FMP,REFLEKS,DIVA,TELEKOM ILI KAKO VEĆ!!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Aooo ..sto si jak sa argumentima . Plakao Gurovic ..pa vi ste nedavno kolektivno plakali svi od reda ,a sta sve vas trener kaze igracima tri dana ne bih ispisao ,a jos davljenje ! I stvarno ste velicina kada se toliko ponosite sa +41 protiv juniora Zvezde . A tek ovo o istoriji ..za Partizan 50godina niko nije znao da postoji u kosarci . Mi pominjemo sport koji se zove kosarka jer je od nas i pocela u ovoj zemlji ! Dobro vi ste tada bili drugoligasi pa ti ne zameram na neznanju !

      0
      0
      Odgovori
  2. Kud i procitah ove komentare.Partizan niko ne tjera da igra aba ligu.moze istupiti kada hoce i igrati KLS.I ne vidim sta je problem.U partizanu su svjesni da je aba dobra za njih ali ne moze bez raznih peripetija i dizanja buke.

    0
    0
    Odgovori
  3. kk Partizan Igokea 2007 godina, ili kk Partizan 1953 JSD? Koji? Posto godinama dramite u prazno nemajuci elementarnih znanja iz prava, da vam opet objasnim: Zvezda je jedna jedina autenticna sa svojim grbom, bojama, imenom, navijacima… iznajmljivanje BRENDA ne dovodi u pitanje autenticnost, samo moze adresa da se menja i to je to… Nosilac fransize (Fmp) je u ovom slucaju samo instrument i nema posebnu validnost, vazan je BREND. No kome ja pricam… Zvezda nije ugasena, to je cista laz i podmetacina!

    0
    0
    Odgovori
    • Ajde onda veliki poznavaocu prava objasni nam : zasto su kosarkasi zvezde potpisivali nove ugovore sa cz telekom, zasto vam je adresa u zelezniku, zasto su vam ime i grb razliciti od prave zvezde, zasto vam broj racuna pocinje sa 840 i nemoguce ga je blokirati i na kraju zasto i dalje postoji prava zvezda sa adresom na malom kalemegdanu kad ste vi nosioci prava i BREND kako ti kazes.

      0
      0
      Odgovori
  4. bolje se dogovarati i sa crnim djavolom samo ne sa mafijaskom pudlom…taj nas je i uvukao na silu u ovu ligu iako je jos tada Ponos Srbije bio protiv ulaska ,pogotovu ne pod ovakvim uslovima ali su izlobirali da Partizan ne moze da igra euroligu ako ne igra i jadransku

    0
    0
    Odgovori
  5. Čisto da se zna da KK-Partizan još uvek postoji da su ovi prekršteni dobili samo ime a klub je u privatnom vlasništvu jer je KK Crvena Zvezda klub koji je zamrznut trenutno i ne postoji,tako da mnogo decenija će proći da bi ste meirili Mu.a sa KK-Partizan a ima 850 miliona JUŽNIH I KOSOVSKIH razloga da vlasnik tog privatnog prekrštenog kluba bude na nekom —–**romantičnijem mestu**

    0
    0
    Odgovori
  6. A kako ste vi alfa i omega, odnosno u cemu, u lopovluku. Pa i tome ce se stati na put onog dana kada vas cora zavrsi iza resetaka. Mozda se ne secas kada je pocinjala liga gde ste vi prvi otrcali pod noge nekom Romanu, a zasto ??? zato sto ste Evropu mogli jedino tako da osetite. Mi smo tada bili protiv jer smo potpuno rozarili domacu ligu a samim tim i reprezentaciju. Tada od vas niko nije nista prokomenterisao, a sada ispadoste velike srbende, ma daj …..

    0
    0
    Odgovori
  7. Cisto da se zna ko je fakror nesloge bio i ostao a to je JSD kk Partizan osnovano 1953 na celu sa sve samim demagozima… Krivo im sto su niko i nista,a sto je Zvezda alfa i omega! CRKNITE… FU**RE…

    0
    0
    Odgovori
    • cisto da se zna, tvoj zamrznuti klub,( klub koji je prodao svoj grb, klub zbog kojeg su menjani uskovi u toku jedne takmicarske godine kako nebi ispao u nizi rang) je svojevremeno insistirao na ABA ligi kad su svi govorili da ce ta liga da nas upropasti. Sad se kunete u Covica, koji vas je kupio za tepsiju ribe, i lizete mu b.lju i kao slepi poslusnici masete repom cim vam baci neku kost… Uzivajte u pobedama svog novog kluba, pustite nas da uzivamo u kosarci gledajuci Vosu, Megu, Metalac, Partizan, Konstantin… nije nasa kosarka nastala 2012 kao sto mislite.
      Pozdrav svima

      0
      0
      Odgovori
  8. Cisto da se zna ko je fakror nesloge bio i ostao a to je JSD kk Partizan osnovano 1953 na celu sa sve samim demagozima… Krivo im sto su niko i nista,a sto je Zvezda alfa i omega! CRKNITE…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter