4
Košarka

GROBARI, SVI NA DRUŽENJE SA SAŠOM I SAŠOM: I Mijat uputio poziv u novu akciju za KK Partizan (VIDEO)

Objavljeno: 20.05.15 u 14:39

Kapiten fudbalskog tima Saša Ilić i košarkaš Aleksandar Saša Pavlović, jedni od omiljenih igrača navijača kluba iz Humske, vas pozivaju na druženje u ‘shopu Partizan basketball’.

Akcija akciju sustiže kada je u pitanju pomoć košarkaškom klubu Partizan, a marketing ovog kluba osmislio je još jednu koja bi mogla dodatno da okupi navijače crno-belih oko ovog problema. Za te potrebe iskoristili su uglede koje kod pristalica Partizana uživaju dvojica Saša – Ilić i Pavlović.

U čast Ilića, osvajača deset titula prvaka države sa Partizanom, i Pavlovića, igrača koji je iz najveće ljubavi došao u crno-beli tim kada mu je bio najpotrebniji, dizajnirana je i njihova majica. Oni će u četvrtak 21. maja u 12.30 časova potpisivati postere, majice i druge artikle u prodavnici KK Partizan u hali ‘Pionir’.

– Spoj dva kluba jedne porodice će još jednom poslati poruku podrške i snage koju imamo kada smo zajedno – stoji na zvaničnom sajtu KK Partizan.

Takođe, ‘Grobare’ je pozvao i nekadašnji fudbaler ovog tima i čovek koji takođe uživa veliko poštovanje navijača Partizana, Predrag Mijatović. Spominjalo se da bi on mogao ovog leta da preuzme neku od funkcija u upravi, a evo šta je on tim povodom rekao.

https://www.youtube.com/watch?v=Zcum_XY64Tg

(youtube / DanasConferences)

0
0

4 Komentara

  1. U epizodi daj neki dinar za slike. Klošari bili, klošari ostali. ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter