2
Košarka

FOTO: STARSPORT

VUJOŠEVIĆ: Zbog lošeg nastupa pojedinaca Milutinov je morao da igra, sutra više o povredi

Objavljeno: 19.05.15 u 22:12

Trener Partizana Duško Vujošević posle pobede njegovog tima protiv Konstantina u meču 8. kola KOšarkaške lige Srbije objasnio je šta mu je bila namera sa neigranjem Dragana Milosavljevića, ali i zbog čega je Nikola Milutinov igrao više nego što je bilo planirano.

– Konstantin ima moral. Borbeni su. To nisu pokazali samo večeras već tokom čitave sezone bez obzira na protivnika i rezultat. Punih 40 minuta „peglaju“. Večeras su ubacili 13 trojki. Mi smo hteli da zaštitimo Milosavljevića, a da dobiju priliku mlađi. Milutinov je igrao više nego što je bilo predviđeno zbog loše igre pojedinaca. Hvala publici koja dolazi, rekao je Vujošević na konfereciji za medije, a prenosi portal kosarka24.com.

Ni večeras u timu nije bilo Saše Pavlovića, a o povredi startnog centra Milutinova prema Vujoševićevim rečima znaće se više već sutra.

– Ja sam najavio da može da se desi da bude u timu i biće u timu, ali je imao velku pauzu. Uvek je komplikovan povratak posle tolike pauze. O povredi Milutinova će se znati više sutra, zaključio je iskusni stručnjak.

Mladi centar je pri kraju meča izvrnuo zglob nakon čega je izašao iz igre, a s obzirom da Partizan sledeći meč igra tek u subotu protiv Mega Leksa u Sremskoj Mitrovici, ako se ne radi o težoj povredi imaće dovoljno vremena da se oporavi.

0
0

2 Komentara

  1. Hvala publici koja dolazi ??! Pa koliko ih je bilo, mogao si svima pojedinačno da se zahvališ ! Smehotres ! ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! ! !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter