0
Domaći fudbal

SKANDAL – PALE KVOTE, SVI ĆUTE: Tri utakmice u Srbiji nisu registrovane, materijali kod istražnih organa!

Objavljeno: 19.05.15 u 12:14

Komesar za takmičenje u Prvoj ligi Srbije Branko Stojaković, registrovao je u ponedeljak pet od osam utakmica 28. kola, dok je materijal sa prethodne tri predat istražnim organima.  

Mečevi Mačva – Sloboda (2:3), Sloga (PM) – Bežanija (2:3) i Proleter – BSK (0:1) nisu u ovom trenutku registrovani postignutim rezultatima, prenosi list “Sport“. 

Ove tri utakmice su pod znakom pitanja da su bile nameštene iz više razloga, a komesar takmičenja je preuzeo sav potreban materijal – pisani od strane službenih lica, i video materijale sa tri pomenute utakmice.

Ne treba zaboraviti da su upravo kvote na te tri utakmice drastično padale u kladionicama u našoj zemlji. 

Stojaković je odlučio da do tančina ispita šta se sve dešavalo, a svakako je da će najteži deo posla biti pronalaženje sagovornika raspoloženih da ispričaju sve što znaju. Jer, i sam komesar je u petak izjavio da “svi sve znaju, ali niko neće da priča“, prenosi “Sport“.

Ukoliko se tokom predstojećeg postupka utvrdi da je bilo neregularnosti, odnosno dogovora klubova, sankcije će biti najoštrije moguće, a sve će se saznati u narednim danima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter