8
Domaći fudbal

NOVAJLIJE: Napadač trenira sa Partizanom, bek čeka dozvolu u Rusiji?

Objavljeno: 19.05.15 u 11:58

Dok se Partizan vredno priprema za finale Kupa sa Čukaričkim u medijima se uveliko spekuliše o pojačanjima crno-belih ovog leta.

Kako Novosti prenose napadač već trenira sa novim šampionom Srbije. Reč je o Marku Šćepoviću koji je već sedam dana na Teleoptiku, ali je još uvek pod znakom pitanja da li će ili ne potpisati ugovor. Želja bivšeg napadača Partizana da se vrati nije sporna, čak ga i trener Zoran Milinković želi, ali se pita Olimpijakos sa kojim ima ugovor do 2017. godine. Uprava kluba pregovara sa timom iz Pireja i nada se uspehu baš kao i pri dolasku Petra Grbića.

Kada je reč o Marku Lomiću tu je situacija dosta teža. Levi bek ima važeći čvrst ugovor sa Mordovijom, ali je otišao u Rusiju kako bi pokušao da ubedi tamošnje čelnike da mu daju čiste papire. Situacija sa Lomićem će biti poznata najdalje do 1. juna, a do tada Grobarima ostaje nada da će iskusni bek ponovo obući crno-beli dres.

– Imam volju da se vratim u Partizan, ali ništa nije gotovo. Imam ugovor sa Mordovijom još godinu dana i predstoje mi razgovori sa čelnicima kluba, posle kojih će sve biti mnogo jasnije. Verujem da ima prostora za dogovor, ali hajde da ne prejudiciramo događaje, neka sve ide svojim tokom – rekao je Lomić za Sport.

 

0
0

8 Komentara

  1. Juce sam razgovarao sa Darkom Kovacevicem i svideleso to nekom ili ne Scepovicu Olimpijakos nece praviti probleme da dodje u Partizan

    0
    0
    Odgovori
  2. Може фин тим да се направи од Партизана, само тешко да хоће то да ураде, Клео, Ломић, Фрајдеј, Јојић, продати Остојића, Бабовића и лагано!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ma daj bre koji Scepovic pa nisam upamtio goreg igraca da ga nevole njgovi navijaci nemojte vise da mu ni ime spominjete

    0
    0
    Odgovori
  4. Aj oladite malo i pustite decka na miru. S kakvim se vetrenjacama bori dobro i ovako igra. U mladjim kategorijama je bio medju najboljima i siguran sam da moze dobro da igra i sada. Za Kojica je izmislio fudbal i da se trudi koliko on ne bi nam ni trebao drugi spic, Scepa bi razbijao. Bilo bi dobro da ne bude prvi spic vec da dovedu nekoga kao sto je Kleo, onda bi i manji pritisak bio na Marku. O Lomicu se nema sta reci, mozda i najbolji levi bek Partizana u 21.veku.

    0
    0
    Odgovori
  5. Je*** vas i scepovic i grbic dve leve noge to su dva idiota sa kojima ni nasu ligu ne bi osvojili a kamoli usli u ligu sampiona… jedino je dobar Lomic on je kralj i takva pojacanja nam trebaju…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter