3
Košarka

FOTO: STARSPORT

KLS: Nišlije mučile oslabljene crno-bele, prva četvrtina presudila

Objavljeno: 19.05.15 u 21:05

Košarkaši Partizana otvorili su pobedom 8. kolo Košarkaške lige Srbije pošto su pred oko 800 gledalaca u Pioniru savladali niški Konstantin sa 89:80 (25:14, 27:25, 22:25, 15:16).

U timu Duška Vujoševića je bio kapiten Dragan Milosavljević, ali nije ulazio u igru, dok je Milan Mačvan odigrao samo nešto više od devet minuta, ali posle prve četvrtine činilo se da neće ni biti potrebe da se pojavljuju na parketu jer su crno-beli stekli dvocifrenu prednost koja je do poluvremena narasla na +13.

Međutim gosti su već sredinom treće deonice spustili na samo -5 (59:54), ali je usledila nova serija domaćeg tima koji ponovo podiže na +12 (74:62). U naletima se igralo i u četvrtoj deonici u kojoj je Konstantin ozbiljno zapretio prišavši na 79:75, ali tu je bio i kraj nadanja ove ekipe da bi mogla da napravi iznenađenje.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Milutinov sa 16 poena, a imao je i osam skokova. Pored njega sa po 15 poena istakli su se Murić i Marinković, a osim Milosavljevića svi ostali igrači Partizana su ulazili u igru s tim da se u strelce nije upisao samo Glišić. Na drugoj strani bolji od ostalih bio je Đorđević sa 13 poena, Vitković je dodao 11, a Stojačić i Despotović po 10.

Partizan nakon trijumfa protiv Konstantina ima skor 7/1, dok su NMišlije ostale na jednoj pobedi ostvarenoj na domaćem terenu protiv Metalca.

0
0

3 Komentara

  1. 800 gledalaca, +9 protiv Konstantina ? Bedniciiiiii. ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! ! !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter