0
Ostali sportovi

EKSPANZIJA: U ovom sportu Crvena zvezda počinje dominaciju

Objavljeno: 19.05.15 u 17:11

U drugom državnom prvenstvu u MMA učestvovalo je 26 klubova, a takmičilo se 83 boraca.Takmičenje je održano u obe konkurencije, viđeno je 52 borbe, a po broju osvojenih medalja, ekipno je najbolja ekipa Crvene zvezde.

Zvezda je imala šest boraca, a čak četvorica su osvojili odličja. crveno-beli su prigrabili dve zlatne, srebrnu i bronzanu medalju.

Odlične su bile članice Constrictor kluba iz Kule, dve predstavnice su osvojile dva zlata u B klasi.

Za najboljeg borca turnira proglšen je Nemanja Nikolić iz kluba Family Fight Team, koji je trijumfovao B klasi do 84 kilograma.

– Ove godine smo imali veći broj klubova, i samim tim i veći broj boraca u odnosu na prošlo prvenstvo. To samo pokazuje da je ovaj naš sport u ekspanziji i da ga trenira sve više mladih ljudi. Zahvalio bih se svim učesnicima i klubovima, koji su pokazali da ovaj sport ima budućnost – rekao je predsednik MMA saveza Aleksandar Radosavljević.

Podsetimo, pre nepunih godinu dana Crvena zvezda je dobila MMA klub, tačnije MMA Akademija je preregistrovana i postala je deo Sportskog društva Srvena zvezda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter