1
Evrokupovi

FOTO: fcbarcelona.com

BARTOMEU: Enrike ostaje trener Barselone!

Objavljeno: 19.05.15 u 08:27

Predsednik fudbalskog kluba Barselona Đozep Bartomeu rekao je da trener tog kluba Luis Enrike neće napustiti Kamp Nou ovog leta.

– On ima ugovor. Kraj rasprave. Mi smo trenutno fokusirani na takmičenje i budućnost Enrikea nije nešto o čemu bi trebalo da razgovaramo – rekao je Bartomeu za špansku Marku.

Enrike je na klupi Barselone zamenio Herarda Martina posle neuspeha tog kluba u sezoni 2013/14.

Fudbaleri Barselona osvojili su šampionsku titulu u španskoj Primeri, pošto su u Madridu pobedili Atletiko sa 1:0, u utakmici pretposlednjeg 37. kola.

– Ovo je uspeh svih igrača i trenera. Oni su svake nedelje radili veličanstven posao… Ove godine je Primera bila glavni cilj, sada smo okrenuti narednom – Kupu kralja. Sledeće godine će nas čekati drugi izazovi – naveo je Bartomeu.

Barselona će u finalu Kupa kralja igrati 30. maja protiv Atletik Bilbaa, a nakon toga, 6. juna, prvaka Španije čeka i meč finala Lige šampiona protiv Juventusa.

0
0

1 Komentara

  1. to je teska greska.barselona bi i bez trenera bilja bolja nego sa enrikeom.uostalom ovo je i tim i igra koju je stvorio gvardiola,samo oslabljen trenerom enrikeom.on nije dorastao barseloni,uostalom to ce se videti u sledecoj sezoni ali tad ce biti vec kasno!barseloni treba klop !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter