0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

BARJAKTARKA: Milica Mandić nosi zastavu Srbije u Bakuu

Objavljeno: 19.05.15 u 19:28

Olimpijska šampionka, tekvondistkinja Milica Mandić nosiće zastavu Srbije na svečanom otvaranju prvih Evropskih igara u Azerbejdžanu, odlučio je Izvršni odbor Olimpijskog komiteta Srbije (OKS).

Srpski tim će u Bakuu ukupno brojati 132 člana u ukupno 20 sportova. A polako se povećava i olimpijski tim Srbije. Šef misije Olimpijskog tima Srbije za Rio 2016 Damir Štajner informisao je IO da srpski tim trenutno broji 11 članova. Najbrojniji su strelcii, šestoro njih je već obezbedilo vizu, pa ćemo u Riju sasvim sigurno navijati za Andreu Arsović, Jasnu Šekarić, Dimitrija Grgića, Ivanu Maksimović, Milutina Stefanovića i Damira Mikeca.

I pored problema sa stipendijama od PSS, dobro stoje plivači. Trojica njih, Velimir Stjepanović, Čaba Silađi i Arkadij Vjačanin su obezbedili učešće na OI, kao i dvoje atletičara –Asmir Kolašinac i Ivana Španović.

OKS je informisao javnost i da je data saglasnost vaterpolo golmanu Slobodanu Soru, na koga selektor Dejan Savić ne računa, da ubuduće nastupa za Brazil.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter