0
Evropske lige

SLEDEĆA STANICA – BOSFOR: Najtraženiji evropski trener viđen u Istanbulu!

Objavljeno: 18.05.15 u 20:25

Jedan od najtraženijih evropskih trenera ovog leta svakako će biti Jirgen Klop, koji je uveliko najavio da će završiti karijeru u Borusiji Dortmund, pa su mnogi klubovi širom sveta pohrlili da ga rezervišu i dovedu na svoju klupu.

Veoma teška sezona je iza Jirgena Klopa. Posle finala Lige šampiona 2013. godine i poraza od Bajerna, mnoge stvari su krenule loše po Klopa. Njegov izuzetno teško sastavljen izvrstan tim rasuo se, pre svega upravo u ekipu Bajerna, pa usledila jedna, a onda i druga loša sezona u kojoj bi Dortmund mogao da ostane i bez Evrope.

Klop je zbog toga najavio razlaz sa ‘Milionerima’, pa je tržište za njega otvoreno. A naravno da za takvog trenera ima itekako mnogo zainteresovanih klubova, a jedan od onih koji najviše ‘grize’ jeste turski Fenerbahče, pogotovo od kako je Klop viđen u Istanbulu.

Verovatno se ne radi o praznim pričama, te bi sjajni stručnjak mogao trenersku karijeru da nastavi u Turskoj. Pominjao se i Real Madrid kao njegova sledeća stanica, što bi svakako bilo mesto gde bi imao najviše ambicije, ali bi možda zov novca sa Bosfora mogao da odluči.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter