0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRIJATELJI PRE SVEGA: Bivši fudbaler Zvezde poslao Lalatoviću poruku za ceo život!

Objavljeno: 18.05.15 u 21:00

Slovenac Nejs Pečnik Crvenu zvezdu je napustio u ne previše pozitivnom raspoloženju. Usled velikih dugovanja, odlučio se da napusti stadion ‘Rajko Mitić’ i ‘uhlebljenje’ potraži u Japanu. Međutim, iako je hiljadama kilometara daleko od Beograda, pratio je dešavanja u bivšem klubu koji je ostao da predvodi trener Nenad Lalatović.

Razočaran zbog ishoda šampionske trke, Nenad Lalatović odlučio se da ispuni prvobitni cilj koji mu je klub postavio – afirmisao je nekoliko talentovanih igrača iz Zvezdine omladinske škole. Ipak, rezultat je zbog toga trpeo i Zvezda se sada bori i za drugo mesto na tabeli Jelen Superlige.

Mladi trener trenutno zato proživljava veoma teške trenutke u Crvenoj zvezdi, zbog toga je često na udaru javnosti, medija i navijača, ali ipak ima i podršku dragih ljudi. U intervjuu za ‘Politiku’ Lalatović je otkrio da mu je bivši fudbaler crveno-belih Nejs Pečnik iz Japana poslao SMS poruku koju će, kako sam kaže – čuvati celog života.

Još uvek aktuelni trener crveno-belih nije otkrio kakva sadržina poruke je u pitanju, ali više od toga je bitnije prijateljstvo koje je ostalo posle saradnje Nejsa Pečnika i Nenada Lalatovića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter