1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEKA ČEKA ANDERLEHT: Najsjajniji Partizanov biser nije na prodaju

Objavljeno: 18.05.15 u 19:46

Novi šampion Srbije FK Partizan polako se sprema za prelazni rok u kojem će pokušati da dovede igrače koje su potrebni treneru Milinkoviću kako bi sastavio tim kadar da napadne plasman u Ligu šampiona.

Pored dolazaka nema sumnje da će biti i odlazaka iz Humske, ali među onima koji će razdužiti opremu neće biti Ivana Šaponjića. Pometnju je unela izjava njegovog menadžera Nenada Jestrovića koji tvrdi da će mladi reprezntativac Srbije biti naslednik Aleksandra Mitrovića u Anderlehtu.

– Ivan Šaponjić nije na prodaju. On je budućnost Partizana i ima ugovor sa klubom. Zaista ne znam odakle potiču priče o njegovoj prodaji i slične izjave, rekao je direktor Partizana Miloš Vazura u izjavi za Mondo.

Mladi napadač je uvršten na spisak reprezentativaca koji će putovati na Svetsko prvenstvo za iigrače do 20 godina koje se održava na Novom Zelandu. Što se tiče njegovog ugovora sa Partizanom on je odradio tek prvu od tri godine na koliko je saradnja sklopljena, tako da će crno-beli i u naredna dva prelazna roka moći da zarade na svom najsajnijem biseru.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter