1
Evropske lige

MIŠEL PLATINI: Pogba nije kao Mesi i Ronaldo

Objavljeno: 18.05.15 u 10:26

Tokom nekoliko poslednjih meseci ime Pola Pogbe dovodi se u vezu sa basnoslovnim transferom iz Juventusa. Francuz je označen kao svetska nada broj jedan i prema očekivanjima njegov odlazak iz „Stare dame“ mogao bi da obori rekord najskupljeg fudbalera planete.

Međutim, sunarodnik Pola Pogbe i bivši superstar torinskog kluba, legendarni Mišel Platini, nije preterano impresioniran veznim igračem „Bjankonera„.

Dok se klubovi „frljaju“ sa milionima utrkujući se ko će na adresu torinskog kluba poslati veću ponudu, Papen smatra da Pol Pogba nije fudbalski superstar i da ni izbliza nije na nivou Lionela Mesija ili Kristijana Ronalda.

– Da li je Pogba superstar? Ne, on jednostavno to nije. U fudbalu je superstar onaj igrač koji postiže mnogo golova – volšebno je objasnio Platini.

– Ne mogu da kažem da li Pogba kao igrač može da dosegne nivo Mesija ili Ronalda. Pa ti momci postižu po 50 golova svake sezone – naglašava bivši reprezentativac „Trikolora„.

– Interesantno je zabeležiti da, bez obzira da li on gubi lopte i uvlači tim u nevolju, njegov tim i dalje ide na njega – kazao je Platini.

Tokom ove sezone Pogba je odigrao 38 utakmica i postigao je 10 golova za Juventus.

0
0

1 Komentara

  1. Niko ne ocekuje od Pogbe da zabija kao pomenuta dvojica ali da bude najbolji centralni vezni u buducnosti to svakako!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter