0
Evropske lige

KINESKA VEZA: Lipi stiže na San Siro

Objavljeno: 18.05.15 u 20:12

Bez obzira na najave Filipa Inzagija da će i naredne sezone sedeti na klupi Milana to se po svoj prilici neće desiti, naročito ukoliko Silvio Berluskoni proda većinski deo akcija.

Torinski Tutosport tvrdi da će se upravo to i desiti i da će novi vlasnici kluba sa San Sira biti kineski konzorcijum koji ima ideju ko bi mogao da predvodi „rosonere“ u narednom periodu.

Naime, želja kineksih ulagača je da Milan preuzme bivši selektor Italije i nekadašnji trener MIlana i brojnih drugih italijanskih klubova – Merčelo Lipi, koji je trenutno bez posla pošto je u februaru napustio Gvangžu koji je vodio nepune dve sezone.

Lip je „azure“ vodio do titule prvaka sveta 2006. godine u Nemačkoj, a osvajač Serije A sa Juventusom bio je čak pet puta. Sa „starom damom“ je osvojio i Ligu šampiona, a još tri puta je klub iz Torina dovodio do finala elitnog takmičenja.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter