1
Košarka

FOTO: STARSPORT

KAPITEN ZVEZDE: Onakvi koševi mogu da ‘ubiju’ rivala (VIDEO)

Objavljeno: 18.05.15 u 11:24

Jedan od junaka pobede Crvene zvezde nad ekipom Partizana, kapiten tima Luka Mitrović, zadovoljan je trijumfom od  92:76.

– Bitna pobeda za nas, iz prostog razloga zbog borbe za prvo mesto u ligaškom delu sezone i prednosti domaćeg terena. Nije to bila sjajna partija tokom svih 40 minuta, ali na kraju smo ubedljivo slavili. Mnogo više nego što je to možda igra pokazivala, ali opet jako važno zbog konačnog koš količnika i zbog revanš meča sa Partizanom. Ali, ima još mnogo mečeva između do narednog derbija – rekao je Mitrović.

– Partizan ima 13 vezanih titula, mi smo bez pehara 17 godina. Mislim da je to dovoljan motiv za nas. Mlada smo ekipa i želimo da postanemo prva generacija u klupskoj istoriji koja je osvojila tri titule u sezoni – ocenio je kapiten crveno-belih, a nakon toga se okrenuo „suludom“ pogotku sa polovine terena.

– Sigurno je da takvi koševi umeju da ‘ubiju’ rivala. Ipak je tada Partizan još imao aktivan rezultat, ali daleko od toga da je taj koš rešio meč. Mislim da smo imali nekoliko zaista odličnih intervala, posebno u odbrani, kada smo odlično iskontrolisali njihov skok i došli do pobede, poručio je mladi kapiten – kazao je Mitrović.

 (youtube, Delija BC)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter