0
Evropske lige

DIJEGO SIMEONE: Zadovoljan sam osvajanjem Superkupa

Objavljeno: 18.05.15 u 08:55

Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone izjavio je da je Lionel Mesi, skoro pa sam, stigao do naslova šampiona Španije.

Ekipa Atletiko Madrida izgubila je u nedelju od Barselone rezultatom 1:0 na svom „Vinsente Kalderonu“ i tako je titulu prepustila katalonskom klubu. Jedini strelac na meču bio je Mesi u 65. minutu.

– Pre svega želeo bih da čestitam šampionima – rekao je Simeone na konferenciji za novinare.

– Oni su zasluženi osvajači. Mora da je lepo podići trofej nakon cele sezone. Izgubili smo meč zbog sjajnog i genijalnog poteza Lionela Mesija – naglasio je Simone.

– U 50 godina osvojili smo dve titule. Pred nama je sada dosta posla. Borimo se da budemo treći, vrlo je komplikovano završiti sezonu titulom – svestan je argentinski stručnjak.

– Pokušaćemo da se borimo svim raspoloživim sredstvima. Međutim, realno gledano, još smo u borbi sa Seviljom i Valenijom i za naš sezona još nije gotova – istakao je popularni „Čolo„.

– Koji god od tih klubova da uđe u Ligu šampiona biće skroz zasluženo. Superkup je minoran trofej za druge klubove, ali za nas je to ipak sasvim okej – sumirao je Simone.

– Za sada smo tri boda iznad Valensije, Imamo završni vikend pred nama, jedva čekamo mečeve. Adrenalin će pumpati srca ljudima na svakom stadionu u Španiji, zato što bitka za ispadanje još nije gotova – podvukao je Argentinac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter