4
Evroliga

REAL IPAK PREJAK: Crvena zvezda vicešampion Evrope

Objavljeno: 17.05.15 u 13:50

Juniori Crvene zvezde nisu uspeli da odbrane titulu u ANGT Evroligi, pošto su danas u finalu izgubili od Real Madrida rezultatom 73:70. 

U timu crveno-belih, daleko najefikasniji bio je Aranitović sa 26 poena (5-14 za dva, 3-10 za tri), 6 skokova i 5 ukradenih lopti, a pratili su ga Stojanović sa 15 i Simanić sa 11. 

U ekipi Real Madrida, najefikasniji je bio Bareiro sa 19, Justa je ubacio 15, a Dončić 14,  a blistao je Emanuel Kate sa 11 poena i po 8 skokova i rampi.

U uzbudljivoj završnici, šut za produžetak imao je Aranitović, ali je promašio sa oko devet metara, pa se Real revanširao Zvezdi za prošlogodišnji poraz u finalu. 

Crveno-beli su bolje otvorili meč, u prvoj četvrtini su imali +7, ali kako je vreme odmicalo, Madriđani su igrali sve bolje. 

Real je u finišu imao 65:54, ali su se crveno-beli vratili u meč zahvaljujući Aranitoviću i Simaniću, ali su u završnici presudile greške izabranika Slobodana Klipe. 

 

0
0

4 Komentara

  1. Svaka čast ponosa Srbije! ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. sudije svirale nerealne stvari,zvezda je mnogo oštećena ,ipak i ovo je ogroman uspeh,mogli smo da dobijemo

    zvezda protiv ostatka sveta!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter