1
Domaći fudbal

JOŠ JEDAN ZNAK PITANJA: Javor se vratio u Jelen Superligu

Objavljeno: 17.05.15 u 08:30

Kapiten fudbalera Javora Milovan Milović rekao je da je presrećan što će sledeće godine ponovo igrati u Superligi i poručio da klub iz Ivanjice zaslužuje mesto u elitom rangu.

Javor je nerešenim rezultam protiv Slobode u Užicu (0:0) izborio povratak u najjaču ligu Srbije posle samo godinu dana, zajednom sa Radnikom iz Surdulice.

– Dokazali smo da nam je mesto među najboljima. To smo pokazali u ključnim utakmicama i zasluženo se vratili u Superligu – rekao je Milović.

Prema rečima predsednika kluba Dragana Lazovića, Javor će ispuniti sve uslove za takmičenje u Superligi i najavio da će uskoro biti postavljeni reflektori na stadionu kraj Moravice.

– Bez obzira na veliko interesovanje naših klubova za igrače, verujem da ćemo imati sastav koji će se uspešno boriti u najjačoj ligi – dodao je Lazović.

Pre pet kola pre kraja Javor nije imao velike šanse se domogne pozicije koja vodi u elitu, ali je umesto trenera Slavenka Kuzeljevića došao Aleksandar Janjić.

– Znao sam da Javor ima dobar tim, da je jedan od najorganizovanijih klubova u Srbiji i u tim uslovima rezultati bili su neizostavni – poručio je Janjić.

Kada je reč o plej-ofu za popunu Jelen Superlige takođe je ostala jedna nepoznanica. Iz Prve lige Srbije će u doigravanje Metalac, ali u „elitnoj“ diviziji se jo uvek ne zna ko će to biti, da li Borac, Voždovac, Napredak, Spartak ili Jagodina.

 

0
0

1 Komentara

  1. LJULJAJ JAVORE,NEK SE ZEMLJA TRESE!!!!OD SLEDECE GODINE CE OPET POBEDJIVATI zvezdu KAO U STARA DOBRA VREMENA!!!JAVORRRRRR!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter