0
Domaći fudbal

SA MLADIM SNAGAMA SE SLAVI TITULA: Novo ime i buduća nada će se predstaviti Grobarima!

Objavljeno: 16.05.15 u 16:31

Na šampionskoj fešti koja se priprema na stadionu Partizana, crno-beli će u slavljeničkom raspoloženju, barem su tako najavili, pokušati da savladaju ekipu Novog Pazara, a trener Milinković odlučio se da šansu ukaže mladim igračima.

Istina, Partizan je tokom cele sezone igrao sa mladim snagama, ali ako se zna da će na klupi ostati talentovani Andrija Živković i Miloš Ostojić, a na terenu će umesto njih biti Lazar Ćirković i Saša Lukić, jasno je da će pred ‘Grobarima’ danas biti ‘crno-beli’ vrtić. U timu nema Babovića, Saše Ilića, Drinčića, Volkova i Kojića, ali će svi oni zajedno slaviti u fešti koja će biti priređena na stadionu Partizana.

Na drugoj strani, trener Novog Pazara Milorad Kosanović na teren će izvesti najjači sastav, i tako pokušati da opravda svoje reči da će taj tim ostati častan i posle ovog meča.

Partizan: Živković Živko, Bandalovski, Petrović Nemanja, Balažic, Ćirković, Marković, Brašanac, Ninković, Lukić, Grbić, Šaponjić.
Klupa: Lukač, Ilić Branko, Vulićević, Marinković, Luka, Živković Andrija, Ostojić.
Trener: Zoran Milinković

Novi Pazar: Zečević, Đorđević, Kostić, Stevanović, Mijić, Kecap, Matos, Vuković, Radivojević, Jevtović, Pavlović.
Klupa: Živković, Obrovac, Arsenijević, Sotirović, Rusmir, Pajović, Rušević.
Trener: Milorad Kosanović

Ovde pogledajte kako su neki od igrača Partizana već počeli da slave 26. titulu šampiona Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter