0
Košarka

FOTO: NBA

NBA: Vašington i Memfis završili sezonu, Pirs i Karter karijere (VIDEO)

Objavljeno: 16.05.15 u 09:00

Poznata su još dva učesnika konferencijskih finala, a to su Atlanta Hoksi i Golden Stejt. Atlanta Hoksi su stigli do 4-2 uz trijumf od 94:91 u Vašingtonu, a prvi finalista Zapada postao je Golden Stejt, nakon što je u gostima savladao Memfis sa 108:95 za 4-2 u seriji.

Golden Stejt je do finala stigao oredvoen Stefom Karijem koji je meč završio sa 32 poena. Postigao je osam trojki iz 13 pokušaja, imao deset asistencija i šest skokova. Pridružili su mu se Klej Tompson (20 poena, 8 skokova), Drejmond Grin (16 poena, 12 skokova), Harison Barns (13) i Šon Livingston sa 10 poena. Oni su bili dovoljni za pobedu i označili su kraj Memfisove sezone. 

Izvor: youtube, NBA

Bredli Bil dao je 29 poena za Vizardse, Džon Vol 20 poena. Sa druge strane bio je Atalanton trio Demar Kerol (25 poena, 10 skokova) – Pol Milsap (20 poena, 13 skokova) – Džef Tig (20 poena, sedam asistencija), a ceo meč stao je u poslednji napad u kojem je domaćin gubio sa ‘minus tri’. Pirs je u poslednjoj sekundi pogodio trojku za izjednačenje i produžetke. Međutim, do njih nije došlo jer je, ispostavilo se, vreme već isteklo.

A po svemu sudeći ovo su bili poslednji mečevi u karijerama Pola Pirsa i Vinsa Kartera.

hotsport.rs       

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter