2
Evroliga

FOTO: KKCZ

KLIPA: Možemo da pobedimo Real i odbranimo titulu

Objavljeno: 16.05.15 u 23:15

Juniorski tim Crvene zvezde Telekom braniće titulu šampiona Evrolige osvojenu prošle godine u Milanu. Crveno-beli će drugu godinu za redom igrati u u završnici najprestižnijeg turnira u Evropi za igrače do 18 godine, a zanimljivo je da će im rival biti isti kao i pre godinu dana – slavni madridski Real.

Finalni meč na programu je u nedelju u 12 sati, a direktan prenos obezbeđen je na TV Sport klub 2.

Trener Zvezdinih juniora Slobodan Klipa sumirao je utiske iz dosadašnjeg toka Fajnal-ejta u Madridu:

– Odigrali smo dve jako dobre utakmice, protiv Unikahe i Sparsa. Jakom odbranom i laganim poenima iz kontre zbeležili smo dve pobede koje su nam obezbedile plasman u finale, rekao je Klipa i potom se osvrnuo da duel sa Žalgirisom:

– Utakmicu protiv Žalgirisa odigrali smo bez Alekse Radanova koji je lakše povređene. Uz to nismo imali dovljno eneregije i bili smo previše mekani. Glave su nam već bile u finalu.

O očekivanjima za duel sa Realom u finalu Klipa je rekao:

– U duelu sa Realom mislim da možemo da pobedimo i odbranimo titulu. Imamo dobar i talentovan tim koji će u finalnom meču sigurno biti silno motivisan. To ćemo pokušati maksimalno da stavimo u funkciju, zaključio je Klipa.

0
0

2 Komentara

  1. Možemo jer mi smo ZVEZDA mi smo SPARTA! ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! ! !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter