2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JSL: Remi u Humskoj u kojem je Partizan slavio titulu, a Novi Pazar ostao bez Evrope!

Objavljeno: 16.05.15 u 19:02

U 29. kolu Jelen Superlige, u slavljeničkom raspoloženju Partizan je remizirao sa Novim Pazarom rezlultatom 1:1 i proslavio 26. šampionsku titulu.

Novi Pazar u Beograd nije došao na slavlje, već po bodove kojima bi ugrozio Vojvodinu na poziciji koja vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope. To je pokazao već u 19. minutu kada je bivši fudbaler Partizana Predrag Pavlović postigao impresivan pogodak.

Treba reći da je Partizan na ovom meču igrao bez nekoliko ključnih igrača i sa mladim snagama, a pred crno-belom publikom debitovao je Saša Lukić, 18-godišnji mladić iz omladinske škole. Međutim, gol je postigao drugi igrač iz Partizanove škole fudbala, Ivan Šaponjić je u 40. minutu vratio egal pred nastavak meča.

Očekivao se potpuni preokret u drugom poluvremenu, međutim Partizan nije uspeo da to učini, bilo je prilika preko Živkovića i Markovića, ali je rezultat na kraju ostao 1:1. Navijači Partizana danas su se poprilično dobro zabavljali, a posebnu pesmu imali su posvećenu predsedniku FSS-a Tomislavu Karadžiću.

Partizan je, dakle, osvojio 26. titulu prvaka države, a do kraja takmičenja ostalo je još jedno kolo kada će šampion gostovati Borcu u Čačku, a Novi Pazar će dočekati ekipu Donjeg Srema.

Pre toga, Partizan će u sredu, 20. maja, na stadionu ‘Rajko Mitić’ igrati finale Kupa Srbije protiv Čukaričkog.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter