0
Evropske lige

STIVEN DŽERARD: Liverpulu treba dobar napadač

Objavljeno: 15.05.15 u 08:46

Vezni igrač Liverpula, Stiven Džerard, izjavio je da njegov klub mora da kupi napadača koji je sposoban da postigne 30 golova u sezoni ukoliko planira da se vrati u Ligu šampiona.

Kapiten tima sa „Enfild Rouda“ sprema se da odigra poslednji meč sa Kristal Palasom u nedelju, a nakon toga dolazi novo poglavlje njegove karijere i seldiba u LA Galaksi.

– Da ja donosim odluke, ne bih dovodio puno talentovanih igrača. Dovodio bih igrača koji su spremni da odmah izađu na teren i budu uspešni – rekao je Džerard.

– Ja mogu samo da gledam kroz prizmu poslednjih 12 meseci. Nije nam išlo u ligi, došli smo do dva polufinala kupa i konstatno se mučimo otkako je otišao Luis Suarez. Bio sam siguran da možemo da završimo među prva četiri tima u Premijer ligi, da je barem Staridž bio zdrav – smatra Džerard.

– A da bi bilo koji klub ušao među prva četiri tima na tabeli, potreban mu je napadač koji može da postigne od 25 do 30 golova u sezoni. Tako funkcionišu stvari. I tu smo podbacili ove sezone, nismo imali takvog čoveka – smatra Stivi Dži.

– Naravno da ne želim da bilo kome solim pamet, ja jednostavno pričam kao navijač Liverpula koji, kao i svaki drugi, ima svoju viziju o tome kako klub treba da izgleda u ovom trenutku. Smatram da je to neophodno i da moramo da imamo takvog napadača. Treba nam centarford koji daje 30 golova i onda će svi moći da vide dobar Liverpul sledeće sezone – podvukao je Džerard.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter