3
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

ŠEKULARAC: Terziću, da imaš obraz, a ne đon napustio bi Zvezdu!

Objavljeno: 15.05.15 u 12:33

Druga Zvezdina zvezda Dragoslav Šekularac opleo je u Informeru po generalnom direktoru tima iz „Ljutice Bogdana“ Zvezdanu Terziću.

Ruku na srce ne samo po njemu, već i po ostatku članova Upravnog odbora. Šekularac im je poručio da napuste stadion „Rajko Mitić“.

– Da je kojim slučajem Zvezda osvojila titulu, drug Zvezdan Terzić bi rekao da je on zaslužan jer je našao dobre igrače. Kažem drug, jer on svakako nije gospodin. Da jeste, sad bi se pokupio sa ostatkom uprave i otišao iz kluba. Međutim, obraz mu je kao đon i ne verujem da ga dotiče šta ko priča. Slušam šta narod priča i vidim da ih niko ne podržava. Nikada ne bih mogao da mrzim Zvezdu, ali ljude koji vode Zvezdu, mogu da ne volim – rekao je za Informer Šekularac, a preneo je MocartSport.

Sledeći na udaru druge Zvezdine zvezde bio je predsednik kluba Svetozar Mijailović.

– Pitao sam Tozu (Svetozara Mijailovića) kako je mogao da pristane da bude predsednik Crvene zvezde, a da se ništa ne pita. Samo se kiselo nasmejao, znao je da sam upravu – zaključio je Šekularac.

hotsport.rs

0
0

3 Komentara

  1. @neko Aj ne lupetaj,verovatno si bot uprave zvezde. Legenda je izneo svoj stav,on ima pravo na njega- bio u pravu ili ne,a ti ga primitivno vređaš i menjaš temu. Šeki je legenda fudbala ,i to svetskog, i da živi bilo gde drugo ti bi verovatno stajao u redu za autogram kod njega, a u Srbistanu ga razvlačiš po blatu(verovatno po zadatku)…Pokri se ušima i ćuti ,bolje ti je …

    0
    0
    Odgovori
  2. …a i ti da imas iole obraza, prekinuo bi sa pljuvanjem svoje Zvezde, kluba koji te je lansirao kao igraca… a sve se to nekako podudara sa vremenom od kada ti je ukinuta SIMBOLICNA parica od 1000 evra – svakoga meseca…SRAM TE BILO !!!

    0
    0
    Odgovori
    • On čovek ni jednom reči nije pljuvao po fudbalskom klubu Crvena Zvezda već samo po odgovornim licima koja rade u tom klubu.A koja su odradila više nego neodgovoran transfer period i letnji i zimski…Stoga njime bi ti kao navijač trebao da se ponosiš a ne da braniš neke lopuže koji će otići iz Zvezde čim shvate da nema šta da se uzme kao Lukići i ostali.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter