9
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RECEPT IZ ABA LIGE: Derbi bez Grobara!

Objavljeno: 15.05.15 u 15:00

U nedelju od 21 čas u hali Pionir je na programu meč sedmog kola KLS lige između Crvene zvezde i Partizana, a domaćin je odlučio da se utakmica igra bez gostujućih navijača.

To znači da je prepisan recept iz ABA lige i da Grobari neće moći u halu. Tačnije, Crvena zvezda je odlučila da prodaje karata neće biti, to jest da će u Pionir moći da uđu samo navijači sa godišnjom propusnicom i prijatelji kluba kojima će biti deljene karte. Organizator utakmice apeluje na navijače da dođu ranije u halu i da tokom meča navijaju fer i sportski.

Duel Crvene zvezde i Partizana sudiće Milivoje Jovčić, Milija Vojinović i Aleksandar Glišić.

hotsport.rs 

0
0

9 Komentara

  1. Bivši zvezdaši neće prisustvovati? Baš šteta. ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! ! !

    0
    0
    Odgovori
  2. Bas tako kao sto si rekao, najjaca karika su vam navijaci. Drugo nista ni nemate! A verovatno cete i vi da uradite isto, tako da nema zaljenja! 🙂

    0
    0
    Odgovori
  3. MA TO SU GOVEDA CIGANSKA,,NAVIKLI ONI DA IGRAJU 5 NA 3,,,PA I SAD ZELE DA SKLONE PARTIZANOVU NAJACU KARIKU…NAVIJACE….ALI TO JE KAD NEMAJU HRABROSTI SUOCITI SE SA ISTINOM…CIGA JE UVEK BIO CIGA I OSTAO,,,PARTIZAN JE JEDAN JEDINSTVEN I NEPONOVLJIV…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter