0
Ostali sportovi

FOTO:STARSPORT

PODRŠKA I OD VELIKOG PRIJATELJA: Nikola, dođi kad budeš mogao i ako budeš hteo!

Objavljeno: 15.05.15 u 20:36

Kao bomba juče je odjeknula vest da je Nikola Rađen bio pozitivan na kokain, pa je jasno da se on sada nalazi pod velikim pritiskom javnosti, sa svih strana. Reči podrške u ovim momentina itekako znače, a njemu su stigle baš od svog kolege Danila Ikodinovića.

Danilo Ikodinović bio je u jednom trenutku svog života u situaciji medijske pažnje, nažalost, zbog teške saobraćajne nesreće, ali je iz nje izašao još jači i svima je dobro poznato koliko ceni svoje prijatelje i bivše kolege iz bazena.

Zato se on putem tvitera obratio Nikoli Rađenu, kome u ovom trenutku kada je optužen za korišćenje nedozvoljenih sredstava, to najpotrebnije.

Nikola Rađen nije imao komentar na ovaj slučaj, a čeka ga suspenzija na četiri godine ako se potvrdi da je koristio kokain, pa bi tako neslavno mogao da završi karijeru. Ovde pročitajte šta je o ovome rekao VSS.

hotsport.rs  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter