0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ: Vojvodina uvertira za Partizan i Kup

Objavljeno: 15.05.15 u 16:42

Trener Čukaričkog Vladan Milojević je pred 29. kolo u okviru kog se sastaju Čukarički i Vojvodina rekao da ekipi sa Banovog brda dolazi izuzetno dobr tim, da je utakmica veoma bitna i pozvao publiku na Čukin stadion.

 

– Vojvodina je imala tu krizu, ali su dobra, brza i hitra ekipa. Bore se za izlazak u Evropu i pokazali su u poslednjim utakmicama da imaju plejadu mladih igrača poteklih iz njihove omladinske škole. Bez obzira na to što su im neki ključni igrači otišli u decembru napravili su dobar tim, miks mladih i iskusnih igrača – rekao je šef na konferenciji za novinare.

Kako je naveo, izuzetno pošuje dobro vodjenu ekipu Vojvodine, kao i svakog drugog rivala i pripremiće svoje igrače na najbolji mogući način.

– Na treningu ćemo da vidimo kakva je situacija. Filip (Stojković) neće igrati zbog kartona i imamo još neke povrede, a danas ćemo videti koliko je ko spreman za igru. Odluku o startnoj postavi doneću pred sam susret sa Vojvodinom –  dodao je Milojević.

Mladi igrači Čukaričkog, napadač Nikola Stojiljković i desni bek Filip Stojković očekuju u subotu dobru utakmicu i povoljan rezultat za svoju ekipu.

– Vojvodina ima jako kavlitetne igrače i dobro igraju u poslednje vreme. Očekuje nas lepa utakmica. Moramo da obratimo pažnju na neke njihove brze igrače i odigramo što bolje odbranu. Kao što smo protiv Jagodine i Crvene zvezde postigli golove, treba da napravimo dobru priču pred utakmicu sa Partizanom u Kupu – rekao je Stojiljković.

Upitan o pogotku koji je postigao u poslednjem minutu prvog poluvremena utakmice protiv Zvezde, mladi napadač je objasnio da je video da odbrambeni igrač protivnika Savo Pavićević ide na prvu stativu i da bi mu izblokirao da je tu poslao loptu.

– Zato sam šutnuo loptu malo čudnije, dobila je neobičan felš i mislio sam da neće stići do gola. Medjutim, dobro je ušla i u pravo vreme smo postigli gol“. Stojiljković je dodao da je najbitinije da ekipa pobedjuje i osvaja bodove i naveo da na pravi način saradjuje sa Filipom Stojkovićem, posle čijih centaršuteva se trese mreža protivnika.
Stojković, koji neće igrati sutra zbog kartona, očekuje otvorenu utakmicu I nada se pobedi svoje ekipe.

– Ostaje mi žal što ne igram. Utakmica će biti pre svega lepa za gledanje. Maksimalno se spremamo za taj duel, ućićemo maksimalno skoncentrisano. Vojvodina je sjajna ekipa, ali idemo na pobedu kao i u svakom drugom meču – poručuje mladi levi bek.

Čukarički i Vojvodina sastaju se u subotu od 17 časova na stadionu na Banovom brdu. Karte za istočnu tribinu su besplatne, a za zapadnu koštaju 300 dinara.

Čukarički je treći na tabeli sa 57 bodova, a Vojvodina četvrta sa 46.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter