0
Domaći fudbal

LALATOVIĆ: Platio sam ceh ljubavi prema Zvezdi!

Objavljeno: 15.05.15 u 13:58

Trenera Crvene zvezde su već mnogi ispratili iz kluba, šta više uveliko se licitira o njegovom nasledniku, ali mladi stručnjak radi sa ekipom kada da je stanje na stadionu „Rajko Mitić“ redovno.

– Nije mi lako. I kada sada sve sagledam platio sam ceh zbog ljubavi prema Zvezdi. Kao mlad trener imao sam svoju filozofiju, a u nekim bitnim trenucima nedostajao je korak više da se dođe do nekih bitnih pobeda. I to malo na kraju ispadne mnogo – počeo je priču za Sport, Nenad Lalatović.

Kako kaže šef stučnog štaba Crvene zvezde njegova ekipa je pala na najvažnijim ispitima.

– Kriv sam i znam gde sam grešio. Neke stvari nisam mogao sam da rešim, a pokušao sam da kao individualac promenim neke loše navike. Ipak, izgleda da mnogima srce ne kuca kao meni za ovaj klub.

Nenad Lalatović je istakao i da je napravljena greška u selekciji tima.

– Kada nemaš novac, onda mnoge stvari isplivaju pre ili kasnije. Ne mogu da odu dva tima i da se onda krpe rupe. Pokušavao sam da nadomestim odlazak Milijaša za kojeg sam kumio i molio da ostane pošto je čitava koncepcija igre bila u njegovim rukama. Bosančić nije mogao da ga odmeni i kada je izbor sužen ruke su svima vezane – zaključio je Lalatović.

Pročitajte koja četiri trenera su kandidati da na klupi Crvene zvezde zamene Nenada Lalatovića.

hotsport.rs 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter