18
Košarka

KAKO SHVATITI OVU IZJAVU ČOVIĆA: Sve su to Zvezdina deca, Bobi, Bjelica, Teo i Bogdan!

Objavljeno: 15.05.15 u 22:05

Ono što je prvi čovek KK Crvena zvezda Nebojša Čović izjavio posle ceremonije dodele priznanja najboljima u Evroligi ove sezone, moglo bi dosta da iziritira navijače Partizana, s obzirom da je, ako se tako može reći, prisvojio Bogdana Bogdanovića, bivšeg košarkaša Partizana.

Nebojša Čović je u Porto de Solu bio da bi primio nagradu umesto Bobana Marjanovića, koji je proglašen za člana idealne petorke ovosezonske Evrolige, naravno na poziciji centra, u društvu Vasilisa Spanulisa, Miloša Teodosića, Nemanje Bjelice i Felipea Rejesa.

Bobi, na žalost, nije mogao da bude na prijemu velikog priznanja za njega, ali i za klub. Čak mislim, da je bio tu, bio bi MVP, mada mi je drago da je igrač sa naših prostora, iz naše zemlje, generalno gledajući naše dete, Nemanja Bjelica, proglašen za najkorisnijeg rekao je Čović po završetku ceremonije, a prenosi Sportski žurnal.

Prvi čovek Zvezde je nastavio u sličnom tonu da priča i o ostalim laureatima iz Srbije, a ono što je rekao o Bogdanu Bogdanoviću posebno će iziritirati navijače Partizana, kod kojih je i inače na dosta lošem glasu.

Teodosić je prošao kompletnu našu školu. Znamo koja je karijera Bogdana kao najmlađeg i najperspektivnijeg. O Bjelici nema šta da se doda. A, tu je i Boban Marjanović. Veliko je zadovoljstvo, veliko priznanje za Bobija, žao mi je što nije turekao je Čović na kraju izlaganja.

hotsport.rs  

0
0

18 Komentara

  1. Ajde partizani ne smaraj te vise… Sta se primate kao penzija. Procitajte sta je covek rekao. Nasedate na novinarske patke. Slepci jedni.

    0
    0
    Odgovori
  2. Covek nije rekao da je Bogdan Zvezdin,sve lepo pise,pohvalio je momka i rekao:Znamo koja je karijera Bogdana kao najmlađeg i najperspektivnijeg.Valjda niste toliko ludi i glupi da ne znate karijeru vaseg igraca!!!Vas samo boli sto ce FMP na celu sa Cokijem da igra evroligu a vi idete u cipiripi kup!!!Dosadni ste vise sa parama sa Kosova,bile su vam dobre dok su ih Boris i Ivica slali u partizan!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Sta kako shvatiti… Bolid i narkoman coravi…zna on dobro ko je Bogdan i kako mu je dusu vadio na pamuk…moze samo da pati i da izmislja prazne price…dobro jos i ne kaze da je Lebron dzejms ciganski igrac…

    0
    0
    Odgovori
  4. Sto se tice Bogdana on je prve ozbiljne medjunarodne utakmice odigrao u Fmp jer je kao gost igrao juniorski F8 koji se odrzava sa seniorskim F4.Verovatno ga je Covic pomenuo u tom kontekstu

    0
    0
    Odgovori
  5. Kako shvatiti nego onako kako i jeste…nastavak prskanja po faci glodarima ! ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! ! !

    0
    0
    Odgovori
    • „ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! ! !“
      Idi bre pa se leci. I da,tata ti glodar.

      0
      0
      Odgovori
    • Da,da, najveci SrBski brend jer su se sve ukradene pare sa Kosova slile u fmp, plus pare iz budzeta Srbije. Inace za tvoj klub je i druga liga je mnogo jer se vec par godina i ne takmici nigde.

      0
      0
      Odgovori
  6. Niti jedan od igrača koje je naveo mafijaška pudlica,nisu Zvezdina deca. Bjelica je ponikao u Partizanu,Bogdan u Žitko Basketu,Teodosić u Studentu iz Valjeva,Bobi u Rtnju iz Boljevca,pa je zatim prešao u Hemofarm…

    0
    0
    Odgovori
  7. Jeste bio u kkp ali ga je veliki nag igre pod kosevima i trener bez rominga oterao kao neperspektivnog. Kao sto nije hteo ni misada turcana ni bodirogu. Kao sto je unakazio tripkovica tepica velickovica lucica. A pravio srpske igrace veselog lovrenja bertansa pekovica.

    0
    0
    Odgovori
  8. Bolest ne bira…misli ako je ubedio sekundarce da navijaju za fmp, drzavu da nije kriminalac…pa misli da moze i Partizanovce da je Bogdan(daleko bilo) njihov

    0
    0
    Odgovori
  9. A sta se zna za Bjelicu? Posto si tako upucen i posto si prisvojio Bogdana, trebalo bi da znas da je Nemanja igrao u Partizanu kao klinac.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter