0
Evroliga

‘BOG PIREJA’ BILI SPANULIS: Znao sam da ću uspeti samo ako budem svoj! (VIDEO)

Objavljeno: 15.05.15 u 21:32

Vasilis Spanulis po ko zna koji put pokazao je od kakvog materijala je satkan i još jednom je odlučio neverovatno važnu utakmicu, uvevši Olimpijakos u finale Evrolige trojkom protiv CSKA.

Nije pomoglo ni to što je CSKA imao blagu prednost tokom poslednjih nekoliko minuta meča, i što je objektivno bio favorit u ovom polufinalu, protiv Bilija Spanulisa niko nije favorit.

– Morali smo da igramo svoju igru i znao sam da ako budem ’svoj’ na kraju, da možemo ponovo da napravimo preokret i ostvarimo plasman u finale – rekao je posle meča Spanulis, a zatim dodao:

– Nismo imali dobar tempo na početku. Na poluvremenu smo se dogovorili da igramo košarku i još jednom pokazali da imamo karakter i veliko srce. Na početku su igrali jeku odbranu na meni, bila je to teška i fizička borba – rekao je junak Olimpijakosa, a evo i pogotka kojim je razbio ‘armejce’.

https://www.youtube.com/watch?v=WS0Vo5kSEIQ

Sličnog mišljenja bio je i trener Olimpijakosa posle meča, Janis Sveropulos, koji je kao ključan segment naveo to što je njegov tim ostavio Moskovljane ispod 70 postignutih poena.

Najvažnije je da nikada ne odustajemo – igrači su pokazali kakav karakter i kakvu ličnost poseduju. Imamo igrače koji nikada ne odustaju i to je najjače oružje naše ekipe. Rekli smo na početku da nam je odbrana glavna karakteristika i to smo potvrdili. Pokazali smo veliki karakter u poslednjih pet minuta – rezultat je bio neizvestan, ali smo zaslužili da pobedimo. Imamo još jednu utakmicu i veoma smo srećni što smo u finalu. Imamo snage – potrebno je da odigramo još jedan dobar meč – izjavio je Sveropulos.

Miloš Teodosić, iako nije prošao u finale, obeležio je ovaj meč neverovatnim potezom.

hotsport.rs  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter