0
Evropske lige

VREME ZA OSVETU: Kjelini i Evra čekaju Suareza, a Francuz ima posebnu poruku za njega! (VIDEO)

Objavljeno: 14.05.15 u 10:28

Prolaskom Juventusa u finale Lige šampiona i zakazanim megdanom sa Barselonom mnogi su shvatili da to neće biti samo običan duel za pehar najboljeg u Evropi, već da će ulog biti dodatno podignut susretom Luisa Suareza sa nimalo voljenim suparnicima – Patris Evrom i Đorđom Kjelinijem.

Luis Suarez, poznat po svojim ispadima, zbog vređanja Patrisa Evre na rasnoj osnovi zaradio je suspenziju od osam utakmica suspenzije i novčanu kaznu od 40.000 funti, odnosno 55.000 evra. Tadašnji fudbaler Mančester Junajteda, a sada Juventusa to mu nikada neće oprostiti.

– Mnogi mi postavljaju isto pitanje. Meni je najvažnije to što igram u finalu Lige šampiona. Ponosan sam na sebe, na boju svoje kože i rukovaću se sa njim, nikakav problem. Ipak, staviću mu do znanja da sam tu na terenu i biću mu za petama – rekao je Evra, a zatim dao svoju prognozu za finale:

– U finalu se nikad ne zna. Verujem da je sve moguće. Uostalom, ako ne budem verovao u pobedu, tražiću od trenera da me ne stavi u ekipu. I Mesi, Nejmar i Suarez su ljudi. Mnogi zaboravljaju da mi u svom sastavu imamo dosta igrača koji su osvojili Ligu šampiona – istakao je Francuz.

https://www.youtube.com/watch?v=Lbtk8etxf1Q

Na terenu, takođe u odbrani, biće i žrtva ‘hanibalskog napada’ Luisa Suareza, Đorđo Kjelini. Njega je ugrizao na meču Urugvaj – Italija u grupnoj fazi Mundijala u Brazilu, zbog čega je napadač dobio četiri meseca suspenzije iz fudbala, devet mečeva neigranja za nacionalni tim Urugvaja i 80.000 evra kazne.

Mnogi duhovi su se probudili, a znajući Suareza, ništa nas ne bi iznenadilo ni u finalu, na tako velikoj pozornici. Niko se ne bi iznenadio da ‘fudbalski’ poludi, pa izrešeta Juventusovu mrežu, a isto tako niko se ne bi čudio ukoliko bi ponovio neki od svojih ekscesa i ponovo ‘gricne’ nekoga.

Jedno je sigurno, očekuje nas sjajno finale dve najbolje ekipe u Evropi, a 6. jun daće nam sve odgovore.

hotsport.rs  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter