8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TAKO JE TO KADA BROD TONE: Igrači počeli da napuštaju Zvezdu i na treningu

Objavljeno: 14.05.15 u 21:27

Fudbaleri Crvene zvezde odavno su se oprostili od titule prvaka Srbije, a so na ranu dodata je jučerašnjim porazom od kragujevačkog Radničkog.

Međutim, malo ko je mogao da očekuje da će se igrač zbog koga je uprava ušla u rat sa bivšim kapitenom Nikolom Mijailovićem poneti tako neprofesionalno.

Naime, kako javljaju Novosti na večerapnjem treningu dok je trener Nenad Lalatović držao govor Miloš Bosančić je mrzovoljno i letargično gledao u vis što mladom stručnjaku nije promaklo.

Na Lalatovićevu konstataciju da može da napusti trening ukoliko ga ne zanima šta on ima da kaže igračima igrač koji je doveden u klub da svojim iskustvom pomogne mladim igračima je samo klimnuo glavom i napustio teren.

Podsećamo da je Bosančić u nekoliko navrata izjavljivao da nema zadovoljavajući tretman u ekipi, ali na Zvezdinu nesreću on nije jedini pošto su se ranije pojavili problemi sa Darkom Lazićem i Džošuom Parkerom, koji istina nisu posegli za tako radikalnim potezom.

hotsport.rs

0
0

8 Komentara

  1. Нисам од оних што долазе само кад треба да слави се, једина моја волим те, заједно делимо све!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter