1
Domaći fudbal

OSIM KAPITENA ILIĆA: Budućnost još jednog čoveka u Partizanu je zagarantovana!

Objavljeno: 14.05.15 u 17:38

Potpredsednik Partizana Milorad Vučelić, zadužen za odnose sa javnošću, još ne izlazi u javnost sa imenima pojačanja sa kojima će se napasti Liga šampiona, ali jedno se nikako ne dovodi u pitanje. Osim kapitena Saše Ilića, koji je suguran, zna se ko će sa klupe predvoditi Partizan ka tom cilju. 


– Milinković je pokazao kakav je čovek, jer pre dva meseca nije postavljao nikakve uslove, praktično je on bio za to da ugovor važi samo do kraja sezone. S obzirom da je posao tek sinoć završen nismo stigli da pričamo s njim povodom statusa, međutim, jasno je da će on i u narednom periodu biti trener Partizana. Sa širim ovlašćenjima nego do sad. Verujem u njega i kao stručnjaka i kao čoveka, u njegov pobednički karakter i teško da, shodno mom iskustvu, mogu da pogrešim u proceni. Njegova budućnost u Partizanu je zagarantovana – najavio je Vučelić u razgovoru za MozartSport.

Smena Marka Nikolića sa pozicije šefa struke se ispostavila kao dobro rešenje.
– Odluka jeste bila traumatična, međutim, nije doneta na mah, nego posle opsežne analize. Rizikovali smo, ali hrabre i Bog nagrađuje. Pokazalo se da smo povukli dobar potez. Bio sam ubeđen da će nas smena Nikolića i postavljanje Milinkovića dovesti do trofeja i jako sam srećan zbog toga. Iako su nam mnogi unutar kluba i u Sportskom društvu „kačili“ razne kvalifikacije zbog toga“.

Kao potencijalna pojačanja pominju se Gojko Kačar, Miloš Jojić, Miralem Sulejmani, Patrik Eze Frajdej, Marko Šćepović, Marko Lomić, Nikola Trujić, Romero...
– Ništa nećemo da radimo bez Zorana Milinković, on će sve da analizira i predoči nam koga bi trebalo angažovati. Licitira se mnogim imenima, ali nijedno nije konkretno pomenuto u klubu, tvrdim da ni za jednog igrača ne postoji dogovor. Još – zaključio je Vučelić.

Jedan od ovih fudbalera je Partizanu čestitao titulu. Možda je blizu povratka…

hotsport.rs       

 

0
0

1 Komentara

  1. Kojica odmah prodati saponju ostaviti da se kali jos je mlad obavezno dovesti Frajdeja a ako hocete u ligu sampiona onda i bracu Srnic kao i Stoiljkovica kao i Stojkovica iz Cukarickog jbg jeste malo veci izdatak sad na pocetku ali ce se sigurno isplatiti izuzetno su mladi kao i napredak im je siguran ….nemojte dovoditi izduvane gastarbajtere koji nevide teren ni na PES u hvala….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter