9
Domaći fudbal

(NE)REGULARNO U SUBOTICI: Igrači Spartaka ‘skakali u bazen’, sudija im delio penale?! (VIDEO)

Objavljeno: 14.05.15 u 09:51

Na meču Spartak – Donji Srem videli smo dva, najblaže rečeno, sumnjivo dosuđena jedanaesterca za domaći Spartak i nažalost sve ovo utiče na razne priče o regularnosti u Jelen Superligi.

Pre ovog 28. kola Donji Srem je bio na 14. poziciji sa 26 bodova, dok je Spartak zauzimao 15. mesto sa bodom manje. Njihov međusobni duel bio je jedan od odlučujućih za opstanak oba tima, posebno ‘golubova’ kojima je to bila poslednja šansa za beg iz zone ispadanja.

Pri rezultatu 1:1 u 78. minutu glavni sudija meča Novica Anđelovski pokazao je na ‘belu tačku’ i to nekoliko sekundi posle pada napadača Spartaka u šesnaestercu gostiju iz Pećinaca. Subotičani su poveli sa 2:1, ali su gosti izjednačili u 90. minutu i šokirali ceo gradski stadion u Subotici.

Međutim, u drugom minutu nadoknade sudija Angelovski ponovo je dosudio penal za domaće, i opet iz veoma sumnjive situacije. Utisak je da su fudbaleri Spartaka previše teatralno, da ne kažemo, namerno padali u kaznenom prostoru, samo da bi glavni sudija pokazao na 11 metara.

Zanimljivo, kladioničarskim rečnikom, došlo je ‘iz 2 u 1’, javljaju se velike sumnje da je regularnost na ovom meču bila na minimumu. Procenite sami, pa nam svoje mišljenje ostavite u komentarima.

hotsport.rs  

0
0

9 Komentara

  1. Tole ostani fudbal nam nikada pre tebe nije bio ovoliko zabavan. Sreca pa je ovo u Srbiji inace bi bilo gde drugo u svetu vec danas bilo uhapseno desetak ljudi.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo su preslikali iz Top Liste Nadrealista,kada Djura,kao selektor,uci reprezentativce kako da padnu u sesnaesterac…

    0
    0
    Odgovori
  3. Mogli su bar malo suptilnije to da urade, ovako se vidi iz aviona da je namestaljka..izbaciti odmah obe ekipe u 5 ligu a sudiju suspendovati do daljnjeg.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter