0
Ostali sportovi

DIJAMANTSKA LIGA U DOHI: Asmir Kolašinac u jurišu na 21 metar

Objavljeno: 14.05.15 u 10:05

Srpski atletičar Asmir Kolašinac je prošlog vikenda vrlo uspešno otvorio letnju sezonu takmičenje. On je na Mitingu u Sentu kuglu bacio 20.73 metara i time ispunio normu za Olimpijske igre u Riju 2016.godine.

Ovog petka Asmir Kolašinac će bacati rame uz rame sa najboljim bacačima kugle na svetu, na prvom Mitingu Dijamantske lige u Dohi. Konkurencija u bacanju kugle biće veoma jaka, to govori činjenica da će bacati olimpijski i svetski rekorder David Storl, kao i osam takmičara koji imaju lični rekord preko 21 metar.

– Idem tamo potpuno rasterećen, spreman sam i želim se već sada oprobati sa najboljim bacačima sveta. Oni će mi biti glavna konkurencija u avgustu na Svetskom prvenstvu. Želim da potvrdim vizu za Rio, odnosno da budem na nivou kao i prethodnog vikenda – rekao je naš najbolji bacač kugle.

Miting Dijamantske lige možete pratiti na televiziji Sport Klub koji će prenositi takmičenje, a bacanje kugle je na programu u 17.40h.

hotsport.rs  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter