5
Košarka

FOTO: STARSPORT

U SVOM STILU: Vujošević o odlasku Milutinova, ali i o tome čijim radom je posebno zadovoljan…

Objavljeno: 13.05.15 u 14:30

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da očekuje da njegov tim savlada Tamiš i nastavi seriju pobeda u Superligi, a na konferenciji za medije osvrnuo se i na glasine da bi Nikola Milutinov mogao da napusti klub.  

Prethodnih dana, po košarkaškim kuloarima spekulisalo se da je Milutinov na meti Crvene zvezde, ali i Minesote, kao i grčkog Olimpijakosa.

 – Drago mi je što je Milutinov bitno podigao kvalitet igre. Razlika u odnosu na početak sezone je više nego očigledna i zato je za njega zainteresovano više ekipa. Ne znam da li je sasvim spreman da se ove godine odluči na takav korak i prelazak u NBA, ali napravio je napredak za respekt i zadovoljan sam zbog toga – istkao je Vujošević, koji je potom dodao čijim radom je posebno zadovoljan:

– Zadovoljan sam Todorićem, jer je jedan od mlađih. Ne volim da posebno hvalim i kritikujem, mi smo tim – našalio se Vujošević.

On se takođe osvrnuo i na predstojeću utakmicu:
 
–  Verujem da ćemo utakmicu rešiti u svoju korist, uz svo poštovanje prema protivniku, koji dugi niz godina gradi sistem i sigurno će doći rasterećeni jer nemaju šta da izgube protiv Partizana. Pozivam publiku da dođe u što većem broju i pomognu ekipi srazmerno teškoći u kojoj se klub nalazi, iako protivnik nije previše atraktivan – naglasio je Duško Vujošević. 
 
Utakmica šestog kola KLS između Partizana i Tamiša igra se u četvrtak od 19.30 u dvorani “Pionir”.

 

hotsport.rs/tanjug

0
0

5 Komentara

    • Zi zu
      Hoćeš mi reci da Todorovic nije pijandura ortodox..
      Malo obidji kafane gde se skupljaju grobari…
      Pa zovu ga mis.Vinjak

      0
      0
      Odgovori
  1. Pogledaj te sliku ,majko mila…..
    Todoroić,mister vinjak, a veliki mag srpske košarke ga hvali ,da nije žalosno bilo bi smešno.
    hik…..hik…..kme…kme……
    Crveno beli Milutinov

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter