3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

U ZVEZDI OBEĆAVAJU: Imamo novac za evropska takmičenja

Objavljeno: 13.05.15 u 09:25

Generalni sekretar Crvene zvezde, Stefan Pantović, izjavio je da će klub iz Ljutice Bogdana imati neophodna novčana sredstva kako bi naredne sezone mogao da učestvuje u takmičenjima pod okriljem UEFA.

– Očekujem da će Zvezda igrati u Evropi. Sednica Komisije za licenciranje je zakazana 25. maja, ceo proces ide u dobrom pravcu – rekao je Pantović, prenose Novosti.

– Izmiren je ogroman deo obaveza. Glavni akcenat je bio na rešavanju starih višegodišnjih dugova kao i na plaćanju našim klubovima, sa kojima smo, iskreno govoreći zapustili odnose jer smo neplaćanjem i njih povukli unazad – jasan je generalni sekretar crveno-belih,

– Zvezdinu licencu su po dobru osetili i drugi naši klubovi. Izmirili smo 95 odsto starih dugovanja, imperativ je da se obezbedi stabilno funkcionisanje da ne bi došli ponovo u sličnu situaciju – podvukao je Pantović.

hotsport.rs

0
0

3 Komentara

  1. Koje dobrosu osetli drugi klubovi? To sto su se zakopali do guse cekajuci da se smiluju da im daju njihove pare? Sa fk cz u nikakve kombinacije ne treba ulaziti! Oni su kuga i propast…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter