1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SASTAVI ZA MEČ ‘POD BAGDALOM’: Partizan u najjačem sastavu napada titulu, u postavu se vratio Ćirković!

Objavljeno: 13.05.15 u 17:48

U Kruševcu bi danas vrlo lako mogla da se završi šampionska trka i time bismo dobili novog šampiona Srbije. Partizanu je dovoljan samo jedan bod kako bi se domogao 26. titule u istoriji, ali sudeći po sastavu koji je Zoran Milinković spremio za ovaj meč ići će na osvajanje celog plena.

Napad će predvoditi mladi Ivan Šaponjić koji je u ovoj polusezoni pokazao da poseduje veliki kvalitet, a iza njega će biti petorica u veznom redu: Drinčić, Babović kao zadnji vezni, Brašanac i Saša Ilić kao ‘plejmejkeri’ i mladi Živković kao najveća pomoć Šaponjiću u samom špicu.

U odbrani jedna rokada, umesto Balažica, na terenu je pomalo zaboravljeni Ćirković, a pored njega standardni su ostali Volkov, Bandalovski i Branko Ilić, kao i Živko Živković na golu.

Domaća ekipa Napretka će takođe izaći u najjačem sastavu, a sa četvorkom pozadi: Gobeljić, Urošević, Frimpong, Paunović koja će pokušati da izdrži nalete crno-belih. U napadu će najveća opasnost Partizanu pretiti od Nikole Trujića.

Napredak: Janković, Gobeljić, Urošević, Frimpong, Paunović, Stanojević, Vučetić, Ndiaye, Lemajić, Dimitrov, Trujić.
Klupa: Popović, Trajković, Nikolić, Pantelić, Vulić, Bajić, Majdevac.
Trener: Slavko Matić

Partizan: Živković Živko, Bandalovski, Volkov, Ćirković, Ilić Branko, Drinčić, Babović, Brašanac, Živković Andrija, Šaponjić, Ilić Saša.
Klupa: Lukač, Balažic, Ninković, Marković, Grbić, Kojić, Vulićević.
Trener: Zoran Milinković

hotsport.rs       

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter