4
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

DONJI SREM: Karadžić, Simović i sudija Anđelovski su ‘usmrtili’ srpski fudbal!

Objavljeno: 13.05.15 u 21:05

Partizan je novo šampion Srbije, Crvena zvezda je poražena od drugoligaša, ali je najveću pažnju javnosti privukao meč u Suobtici između Spartaka i Donjeg Srema u kom je domaćin slavio sa 3:2 posle dva „sumnjivo“ dosuđena penala.

Na gradskom stadionu u Subotici smo videli sve i svašta. Od pet golova do opšte tuče na terenu. Sremci su poveli, Spartak je izjednačio, pa poveo sa 11 metara, gosti su poravnali u 91. minutu, a onda je u 94. minutu sudija Anđelovski svirao drugi penal i „golubovi“ su slavili 3:2. Prestigli su Donji Srem na tabeli i poslali ga ispod crte.

Odmah po okončanju meča oglasio se direktor Sremaca Dragan Despotović.

– Napišite slobodno da je sudijska trojka na čelu sa poznatim sudijom Novicom Anđelovskim usmrtila fudbal – rekao je Despotović za MocartSport i nastavio:

– I jako nas interesuje po čijem nalogu? Obećavam da ćemo ići do kraja ne bismo li to saznali. Prozivam sada javno novoizabranog predsednika Fudbalskog saveza Vojvodine Dragan Simovića (ujedno i prvog čoveka Spartaka), koji se zalaže za prosperitet fudbala i regularnost, prozivam javno i predsednika FSS Tomislava Karadžića, koji se takođe zalaže za prosperitet fudbala i regularnost, kao i sve rukovodioce sudijske organizacije da nam kažu po čijem se ovo nalogu radilo?

Na pitanje da li FS Srbije smeta Donji Srem u elitnom rangu, Despotović je dao jasan odgovor.

– Ja sam vam to već rekao i poimence naveo ko treba da odgovori na to pitanje. Ali večeras su sudije ciljano, sa namerom od prvog minuta, svirale tako da pomognu Spartak i da izbace Donji Srem. Navijali su kao da im je poslednji dan života – zaključio je Despotović.

hotsport.rs   

0
0

4 Komentara

  1. Господо из Доњег Срема као прво прегледајте цело прво полувреме где су се ваши играчи тукли као да су у рингу а не на фудбалском терену,а судија им није доделио ни један картон!Коме је тада помагао судија? ДА је делио картоне ваша екипа би завршила утакмицу без 2 играча минимум!А да непричамо о непостојећем фаулу у 90 минуту кад сте постигли изједначујучи гол !!! САКРИЈТЕ СЕ У МИШЈУ РУПУ;БОЉЕ ДА ЋУТИТЕ НЕГО ШТО ПИШЕТЕ НЕИСТИНЕ ДА ЧИТАЈУ ЉУБИТЕЉИ ФУДБАЛА КОЈИ НИСУ БИЛИ ПРИСУТНИ НА ОВОЈ УТАКМИЦИ !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Gol za izjednjacenje u 90. minutu Donji Srem je postigao nakon nepostojeceg prekrsaja koji im je sudija svirao. Zasto ovaj „gospodin“ to ne komentarise?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter