0
Evropske lige

DANI ODLUKE ZA JOKANA: Najbolji menadžer Čempionšipa dobio ponudu koja se ne odbija!

Objavljeno: 13.05.15 u 17:11

Ako je sudeći po onome što piše današnje izdanje engleskog ‘Skaj sporta’, bivši trener Partizana, a aktuelni menadžer Votforda Slaviša Jokanović ostaće na toj funkciji i predvodiće tim u Premijer ligi naredne sezone.

Kako piše ovaj renomirani engleski medij Slaviša Jokanović je od uprave Votforda dobio ponudu koja se ne odbija, zbog čega će i sledeće sezone biti na klupi novog Premijerligaša. Engleski mediji ne navode o kojoj se cifri radi i na koliko godina je nova saradnja.

Kako god bude odlučio, Jokanović će najverovatnije biti prvi Srbin na klupi nekog tima u Premijer ligi, pošto pored svog Votforda, na stolu ima ponude Njukasla i Sanderlenda.

Jokanović je Votford preuzeo u oktobru prošle godine i sa sredine tabele ih odveo nadomak osvajanja titule i drugog mesta, koje ih je direktno odvelo u najviši rang. Žuto-crni su do tog uspeha došli sjajnim nizom od pet uzastopnih pobeda, zbog čega je Jokanović dobio nagradu za menadžera meseca u Čempionšipu.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter