0
Evropske lige

FOTO: diplomat.so

TRANSFER BOMBA: Kasiljas i Ronaldo odlaze iz Reala?

Objavljeno: 12.05.15 u 10:28

Kako stoje stvari, prilično burno leto moglo bi da bude na stadionu „Santjago Bernabeu“. Naime, prema navodima španskih medija, Kristijano Ronaldo i kapiten „Los Blankosa“ Iker Kasiljas, od narednog leta možda promene klub.

Španski mediji bruje o izjavi bivšeg fudbalera Real Madrida, Agustina Rodrigeza, koji je, gostujući na radiju „Marka„, prvi otkrio ovu kontroverznu informaciju o odlasku dve ikone kluba.

Rodrigez, 55-godišnji fudbalski radnik koji je za Real igrao od 1980. do 1990. godine, prethdne dve godine proveo je trenirajući Real Madrid Kastilju, rezervni tim Reala.

– Sasvim sam siguran da Kasiljas i Kristijano Ronaldo odlaze na kraju ove sezone. Videćemo više detalja o ovome sasvim sigurno, a o ovome će se pisati i u nvoinama – najavio je dramatične promene u Realu Rodrigez.

Ranije se moglo čuti da je želja Ikera Kasiljasa da ostane u belom dresu barem do isteka ugovora 2017. godine, ali isto tako i da je na radaru „Kraljevskog kluba“ i golman Mančester junajteda, David De Hea.

Odlazak Ronalda, nema sumnje, pogodio bi navijače ovog tima kao grom iz vedra neba pošto se o odlasku Portugalca, barem do sada, nije pričalo.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter