2
Košarka

FOTO: STARSPORT

TO JE LJUBAV: Ovako je devojka iznenadila košarkaša Partizana! (FOTO)

Objavljeno: 12.05.15 u 18:41

KK Partizan ima najvernije navijače na svetu. Oni su uvek tu, bilo da se igra sa Realom, Barsom, Makabijem, Solnokom, Cedevitom, Tamišom, Metalcem… Oni su tu zbog Partizana, a u prilog tome govori i transparent koji se minulog vikenda našao u Pioniru, u kojem je, ruku na srce, moralo da bude više navijača nego što jeste. Bar su na to navikli svoje miljenike…

Ljubav prema klubu – ne može da prestane.., nema cenu, dokazuje to i inicijativa Grobara za spas kluba… Ali i ovakvi gestovi. Naime, jedna devojka, Sonja Marić, pre izvesnog vremena nacrtala je portret Mihajla Andrića i okačila ga na društvene mreže. Budući da je veza košarkaša i navijača toliko snažna, to je došlo i do mladog košarkaša, koji je devojku iznenadio – lajkom.

Onda je ona odlučila da crtež urami i pokloni ga Mihajlu, a uručila mu ga je na sinoćnjoj utakmici protiv Vojvodine. I došla iz Hercegovine – piše Južni Front..

Andric-1
Foto: Facebook Restoran stadiona Partizan

Bravo Sonja na ovom gestu. To je ljubav prema klubu, a Mihajlo je očito njen ljubimac…

hotsport.rs       

 

0
0

2 Komentara

  1. Bravo balvane iskompleksirani, tvoja Fmp Zvezda ili sta je vec, nikad nece imati toliko veliku podrsku od navijaca, tako da mozes da odjebes

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa i protiv FMPa ih je bilooooooooooooooooo 5. Jer cim treba da se kupi karta ta ljubav nekako splasne… xexexe
    Igracima zelim puno uspeha u Tegi kupu i cipiripi kvalifikacijama!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter