1
Evrokupovi

FOTO: partizan.rs

PREDRAG MIJATOVIĆ: Real igra za spas sezone

Objavljeno: 12.05.15 u 09:50

Bivši napadač Real Madrida i nekadašnji sportski direktor tog kluba, Predrag Mijatović, izjavio je da je meč između „Los Blankosa“ i Juvenutsa za ekipu sa „Santjago Bernabeua“, zapravo, meč sezone.

Fudbaler Reala moraće da nadoknade deficit od jednog gola, pošto su u prvom susretu polufinala Lige šampiona poraženi u Torinu sa 2:1.

– Real u svaku sezonu ulazi sa maksimalnim ambicijama, a već je ostao bez dva domaća trofeja. Nije oduševio ni u Torinu. Ipak, postigao je gol, pa ima izuzetno aktivnih 1:2 pred utakmicu koja je biti ili ne biti za slavni klub. Jedina šansa za spas sezone je Liga šampiona u kojoj klub iz Madrida brani titulu – rekao je Mijatović u razgovoru za Novosti.

On se osvrnuo i na pogodak koji je svojevremeno dao u finalu Lige šampiona 1998. i time je vratio „ušati“ pehar u vitrine Reala posle 32 godine:

– To je trenutak koji se ne zaboravlja. Mnogo mi je drago što sam tada doneo krunu, ali sve to je samo lepa istorija – kazao je Mijatović.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter