0
Evropske lige

PAPRENO: Cene za oproštajni meč Stivi Džija koštaju kao autmobil

Objavljeno: 12.05.15 u 09:07

Fudbaleri Liverpula 16. maja odigraće poslednji meč tekuće sezone na Enfild Roudu. Biće to, ujedno, poslednji meč legendarnog Stivena Džerarda pred svojim navijačima.

Kao što je poznato, dugogodišnji kapiten „Redsa“ krenuće naredne sezone putem Los Anđelesa i zaigraće za Galaksi u MLS ligi.

Za navijače Liverpula 16. maj biće pravi praznik, pošto će pravo među klupske svece poslati igrača koji im je doneo Ligu šampiona 2005. godine, čudesnim preokretom u Istanbulu.

Karte za ovaj duel odavno su planule kao šibica, međutim, na „crnom tržištu“ komad značajnog papira na ulicama Liverpula košta izuzetno puno.

Kako prenose britanski mediji, karte za oproštajni meč Stivija Džija koštaju i do 3.000 evra. Iako Velika Britanija ima daleko viši standard od ovdašnjeg, čak i za njihove uslove ovo je basnoslovna cena za fudbalski meč.

Za ovaj novac, primera radi, sasvim je moguće kupiti solidan polovni autmobil star nekoliko godina sredmke klase, otići na neku daleku destinaciju na godišnji odmor ili izvršiti renoviranje stana.

Ipak, za navijače kojima je crvena boja blizu srcu, 16. maj i meč sa Kristal Palasom – nemaju cenu…

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter