0
Domaći fudbal

ODE STERLING U LONDON: Liverpul ostaje bez najvećeg talenta jer ne igra Ligu šampiona

Objavljeno: 12.05.15 u 15:55

Sve je izvesnije da će Rahim Sterling na kraju sezone napustiti Liverpul pošto ne želi da prihvati novi ugovor prema kom bi imao nedeljnu platu od 90 hiljada funti, a drugi razlog je to što se „crveni“ nisu plasirali u Ligu šampiona.

Međutim, legenda kluba Fil Tompson tvrdi da to neće biti veliki gubitak za Liverpul.

– Neki kažu da će neigranje u Ligi šampiona samo ubrzati njegovu odluku da napusti Liverpul. Međutim, mislim da Sterling ne vredi toliko koliko se priča i da nije neko oko koga bi trebalo praviti tim. Vreme će pokazati..

Prema informacijama do kojih je došao Dejli Mejl mladi napadač je dao na prodaju kuću u Sautportu i već traži novu u Londonu što bi moglo da znači da će preći ili u Arsenal ili u Čelsi, a kao treća opcija spominje se čak i madridski Real.

S obzirom da je još uvek pod ugovorom sa Liverpulom pretpostavlja se da će zainteresovani klub morati da plati obeštećenje od oko 50 miliona evra.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter