0
Evropske lige

PREMIJER LIGA: Gomis utiašo Emirate (VIDEO)

Objavljeno: 11.05.15 u 23:42

U poslednjem meču 36. kola Premijer lige, Arsenal je na Emiratima poražen od Svonsja 1:0 (0:0).

„Tobdžijama“ klizi drugo mesto u Premijer ligi. Četa Arsena Vengera doživela je nperijatan poraz na svom bunjišut od Svonsija 1:0. Gol za Velšane postigao je Gomis u 85. minutu glavom, a lopta je jedva prešla gol liniju, te je glavnog arbitra o pogotku obavestio „čip“.

Arsenal je bio mnogo bolji rival. Već u 4. minutu Žiru je pogodio prečku. U 53. minutu tim iz Londona je imao novu stopostotnu šansu, ali je Sančez sa nekoliko metara šutirao pored gola. Na sledeći pokušaj domaći navijači su čekali 11 minuta kada je Kazorla šutirao pravo u golmana Svonsija.

Pokušao je i Volkot u 72. minutu, ali je bivši čuvar mreže „tobdžija“ ponovo izašao kao pobednik. Kako to u fudbalu biva kazna je usledila pet minuta pre kraja utakmice. Montero je centrirao, a Gomis je glavom loptu posalo iza leđa Ospine.

Porazom Arsenal je ostao na trećem mestu sa 70 osvojenih bodova, tri manje od drugoplasiranog Mančester sitija i utakmicom zaostatka. Svonsi je na sigurnom osmom mestu sa 53 poena.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter