1
Evropske lige

MILER: Želimo da šokiramo fudbalski svet

Objavljeno: 11.05.15 u 15:07

Napadač Bajern Minhena Tomas Miler veruje u prolaz svog tima u finale Lige šampiona uprkos porazu od 3:0 od Barselone u prvom meču.  

Bavarci pred sobom imaju možda i najteži izazov u poslednjih nekoliko godina, ali Miler je optimista poput trenera Pepa Gvardiole.

– Nisam ni preterano euforičan, ni preterani pesimista. Moramo da koristimo svoje šanse. Svi znaju da su stvari bile bolje, ali imamo plan. Prva utakmica je bila veliko razočaranje, ali želimo da nadoknadimo to još kad smo otišli sa Nou Kamp. Ako prođemo dalje, to će biti poruka za svet fudbala. To je naš plan i nije glup – rekao je Miler i dodao:

– U fudbalu je sve moguće. Zato se svi i dalje nadamo i verujemo u sebe. Ne možemo očekivati utakmicu poput one sa Portom, ali nam je upravo takva potrebna. Moramo da balansiramo napade i kontrolu igre. Trener će nas pripremiti na najbolji mogući način, a posle sve zavisi i od naših navijača – poručio je Miler. 

Pročitajte i detaljnu analizu ove utakmice, koja je na programu u utorak u 20:45.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter